Det siger vores kunder

Så fik vi monteret ny bryggers dør her på havrevænget. Mange tak for det meget fine stykke arbejde Skelbo Byg & Entreprise. Hvis man skal bruge en håndværker der virkelig står inde for hans fag og hvor man kan være sikker på at arbejdet bliver gjort til perfektion, så kan Mathias Skelbo klart anbefales. Du får hvert fald vores ordre næste gang.

ANDREAS BANGGAARD
​— SØNDERSØ

Vi har fundet os en super god tømrer i Mathias. Vi har lige fået skiftet vinduer og døre i hele huset, hvilket bare er udført helt perfekt. Vi har hele vejen igennem fået god vejledning og service af Mathias. Vi kan kun anbefale Skelbo Byg & Entreprise.

JACOB OG STINE LADEFOGED
​— OTTERUP

Jeg bestilte et sildebens-spisebord hos Skelbo Byg & Enterprise. Jeg havde et helt klart billede af, hvad jeg ønskede, og kommunikationen omkring dette gik ubesværet og fint.

Mathias viste bl.a. sin høje faglighed, da jeg i første omgang ønskede en for “tynd” bordbens-konstruktion, hvor han forklarede, at bordet var for tungt til dette.

I et godt samarbejde mellem mine umulige ønsker og Mathias’ faglighed, fandt vi en superfin løsning.
Det er jo fantastisk at få mulighed for at “designe” sit eget drømmebord på denne måde, og at Skelbo Byg og Enterprise på bedste vis kunne virkeliggøre det “design”, jeg gik med.

Vi er fuldt ud tilfreds med bordet, og ikke mindst den høje faglighed og servicen vi mødte. 5 stjerner herfra.

BERIT PEDERSEN
​— HOLSTEBRO

Nogle gange er lokalt godt, andre gange er lokalt overdrevet fantastisk.

Nogen gange oplever man så udsøgt kundehåndtering, at man er nød til at sige det højt.

Jeg har haft fornøjelsen af Skelbo Byg & Entreprise fra Søndersø og det er den bedste håndværksmæssige oplevelse nogensinde.

Ud over fagligheden er til UG så har jeg som kunde fået en uovertruffen service. Der har været opfølgning, proaktivitet, øje for den samlede løsning og generelt en kommunikation der ikke bliver bedre.

LENE
— SØNDERSØ

Vil du ringes op?